Lucrează cu mine online


 

 

 

 

Cercetări recente arată că terapia online este lafel de eficientă ca și terapia fată in fată iar în unele cazuri chiar mult mai eficientă.
Clienții raportează că sunt mulțumiți de rezultatele terapiei video ca și de terapia față în față.

Dacă ai nevoi unice din cauza programului încărcat sau al altor angajamente, consilierea video îți poate oferi opțiuni care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale de planificare. Nu ai parte de aglomerația din trafic la orele de vârf, nu te stresezi sau enervezi să cauți loc de parcare, nu depinzi de vreme.
Dacă locuiești în altă localitate sau în altă țară, acesta va fi modul ideal de întâlnire și lucru. Dacă starea de sănătate nu îți permite să te deplasezi la cabinet, modul de lucru online va aduce o contribuție majoră programului tău de susținere în procesul de vindecare.

Dacă nu te găsești în niciuna dintre situațiile de mai sus, cel mai bun lucru pentru tine este să ne întâlnim față în față la cabinet. Află aici mai multe detalii.

În primul rând, vom stabili întâlnirea gratuită de 30/60 minute prin telefon sau skype, că să poți decide dacă sunt terapeutul potrivit pentru ține. Apoi, dacă vom stabili că varianta video este cea mai bună opțiune pentru ține, vom programa prima sesiune. Tot ce nevoie să faci este să găseşti un loc liniștit, unde poți vorbi fără întrerupere și nederanjat de zgomote. De asemenea, vei avea nevoie de un smartphone sau de un computer cu o cameră video, acces la internet de bună calitate și un set de căști audio. Odată ce vom selecta ora și ziua întâlnirii, îți voi trimite toate informațiile de care ai nevoie că să ne putem conecta și întâlni în camera virtuală pentru sesiunea ta Journey.

Este important să ştii că întâlnirile noastre pot dura 2-3 ore. Va fi nevoie să îţi organizezi programul astfel încât să îţi poţi oferi acest timp, fără presiune suplimentară.

Aceasta va fi o întâlnire prin intermediul unei platforme video chat sigură. Pentru a comunica ne vom folosi de una dintre platformele uzuale: Skype, Messenger sau Whatsapp,  funcție de posibilitatea ta de a folosi una sau alta dintre aceste platforme și de calitatea conexiunii.

 

Încă ai întrebări? Verifică în secţiunea Întrebări frecvente alte răspunsuri care te pot lămuri.

Programează o întâlnire online aici.